search cart
Kalathi 24 - Πινακίδες LED

Support

  • επικοινωνια: (+30) 2310 2310 14
  • Δευτερα εως Σάββατο: 10:00-14:30 / 18:00-21:00

 

 

Πολιτική επιστροφών

Οι παραγγελίες δίδονται με τους εξής τρόπους:  
- με συμπλήρωση της  ηλεκτρονικής παραγγελίας, 
- τηλεφωνικά στο 2310 2310 14
- στο e-mail της  εταιρεία μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων περιλαμβάνεται  ΦΠΑ .
Το kalathi24.gr   δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε  σκοπό πέρα από τον αναγραφόμενο στα χαρακτηριστικά του. 
Παρέχει εγγύηση 12 μήνες για τις επιγραφές led. Η εγγύηση συμπεριλαμβάνει δωρεάν επισκευή από τυχόν βλάβη και αντικατάσταση panel με το ελάχιστο 3 καμένα led. Σε περίπτωση βλάβης εντός του χρόνου εγγύησης τα έξοδα αποστολής του προϊόντος προς το kalathi24.gr και τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος προς τον πελάτη επιβαρύνουν την εταιρεία μας.
 Το kalathi24.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του kalathi24.gr. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.  
 Το κόστος αποστολής είναι αυτό που αναγράφεται στη σχετική σελίδα, και αφορά το κατ' ελάχιστον κόστος αποστολής ανά βάρος και τρόπο αποστολής.
Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά προσέγγιση.
 Το kalathi24.gr,  θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός   5-10 εργασίμων ημερών.
Στην περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό, κατά το διάστημα των πρώτων 14  ημερολογιακών ημερών έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε. Η χρέωση επιστροφής επιβαρύνει το kalathi24.gr και θα γίνεται με τρόπο που θα συμφωνήσετε με τον αντιπρόσωπο του kalathi24.gr. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττώματος δικαιούστε άμεση νέα παράδοση ή επιστροφή των χρημάτων σας.   
  
Εξαίρεση αποτελούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν πρόσθετες εργασίες που γίνονται αποκλειστικά για εσάς και αποκλείουν τη δυνατότητα να πωληθούν τα προϊόντα  στη συνέχεια σε άλλον. Ενδεικτικά οι κατηγορίες που δεν επιτρέπεται η αντικατάσταση είναι οι ειδικές παραγγελίες και κατασκευές επιγραφών σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρεία προβαίνει σε επιδιόρθωση της βλάβης και νέα παράδοση του προϊόντος στον πελάτη.
  
Επιστροφές σε κάθε περίπτωση γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να φέρουν φθορές ή να έχει καταστραφεί η συσκευασία τους, μαζί με το τιμολόγιο πώλησης. 
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας υποχρεούστε να ελέγξετε την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας. Σε περίπτωση που διαπιστωθούν φθορές στη συσκευασία και τυχόν ελαττώματα που προήλθαν από την μεταφορά,  παρακαλείστε να αρνηθείτε την παραλαβή εκείνη τη στιγμή.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. 

Προκειμένου να γίνει επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε από το kalathi24.gr για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως. Κατόπιν συνεννοήσεως θα γίνει η επιστροφή του προϊόντος συνοδευόμενη από τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής και τα σχετικά παραστατικά αγοράς και πάντα εντός της ως άνω 14 ήμερης προθεσμίας.  αναφέροντας ημερομηνία /αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής) εντός της ως άνω 14 ήμερης προθεσμίας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση του λογαριασμού σας που θα μας γνωστοποιήσετε.

Ακολουθήστε μας

Top of Page